Marli Vital II

Posted on 18.4.2012

1


Vähän yli vuosi sitten blogasin Marlin Vital-mehuista. Uuden maun, herukan, tunnustamisen ohella minulla ei oikeastaan ole edellisen kirjoituksen sisältöön mitään lisättävää. Siinä oleva kenties kehnoin koskaan julkaisemani kuva on kuitenkin koko vuoden ajan saanut suunnilleen joka päivä osumia hakukoneista, joten päätin yrittää ottaa vähän paremman samanlaisen.

Ei tullut täydellinen, mutta reippaasti parempi.

Marli Vital 2012

Lopuksi tarina, tällä kertaa aiheeseen liittyvä:

Olin eräänä viikonloppuna supermarketin kassajonossa ostamassa leipää, kurkkua ja paria purkkia Vital-mehua, kun edelläni oleva tuntematon ja hieman sekavassa tilassa oleva nuorehko mies kysäisi, josko minulla on joku hyvä viina johon mehuja aioin sekoittaa. Vastattuani hänelle juovani ne ihan sellaisenaan alkoi mies yllättyneenä ja selvän oloisesta naisystävästään turvaa hakien myönnytellä, kuinka kylmä mehu maistuu varmaan ihan hyvältä esimerkiksi saunan jälkeen. Vitsin tajutakseen pitää tietää, että en sen enempää sauno kuin juo alkoholia.

Sen lisäksi että voin vähän pahoin muistellessani saamaani yliannostusta suomalaista kulttuuria, näin jälkikäteen hieman harmittaa, etten tajunnut kuivakaksi vastineeksi kysäistä josko tyyppi aikoi tehdä ostamistaan kaljoista mehujäitä. Ei kai niitä sellaisenaan kukaan juo?

Posted in: Juomat