Spotify-löytöjä

Posted on 5.10.2011

0


Spotify on käyttäjän näkökulmasta mainio palvelu. Rajoitetun ilmaisversion ohella 5-10 euron kuukausittaista maksua vastaan voi kuunnella rajattomasti korkealaatuista suoratoistomusiikkia hämmästyttävän laajasta ja alati laajenevasta valikoimasta.

Olen ohjelmaa käyttäessäni satunnaisilla hauilla, eri genrejä haravoimalla ja ehdotuksiin tarttumalla löytänyt suosikkimusiikkini rinnalle kasoittain toiseksi parhaita kappaleita, joita tuskin muuten olisin koskaan löytänyt, ja joita haluan silkasta jakamisen ilosta jakaa. En kuitenkaan ole kovin hyvä selittämään, miksi jokin minusta kuulostaa hyvältä, joten päätin tylsän listan tai kiusallisen selittelyn sijasta tehdä kaikenkarvaisille erilaisille nuorille ja pseudointellektuelleille soveltuvan värileikin:

Jokainen kolmestakymmenestä ruudusta edustaa yhtä kivaa kappaletta. Se, missä järjestyksessä ruutuja painaa ja mitä niiden värien ja sijaintien perusteella päättelee mielenterveydestäni, jää kunkin painelijan oman harkinnan varaan. Linkin sisällön voivat nähdä kaikki, mutta kappaleet voi kuunnella luonnollisesti vain Spotify-tunnuksen kanssa. Jos joku leikkimiseen kyllästynyt on jostain syystä kiinnostunut suosituksistani, kokosin kappaleista myös kaksituntisen soittolistan.

Venyttänen pikkiriikkisen lukijakuntani rajoja, mutta vaihtoehtona on olla lähettämättä mitään. Sitä paitsi tästä voi jonain päivänä tulla huisin kiva satunnainen muinaislöydös jollekulle internetin syövereitä luotaavalle.

Posted in: Musiikki, Spotify, Värit