Marli Vital

Posted on 28.2.2011

4


Olin kerran kaupassa tuijottamassa karkkihyllyä etäältä, kun mummeli käveli suoraan näköpiiriini keskelle napaten hyllystä Fazerin tummasuklaapatukan. Hän tuli viereeni patukkaa heristäen ja sanoi ”Tää on hyvää”. Sanottuaan sanottavansa mummo lähti hymyillen maksamaan ostoksiaan.

Myöhemmin suklaata mätystäessä mietin, ettei kaikkea tarvitse analysoida käydäkseen järkeen.

Tämä teksti ei liity mitenkään patukkaan tai inhimillisiin mummeleihin, mutta ajattelin ruokaistaa kirjoitusta pikku tarinalla koska en pysty erittelemään tai jaksa eritellä päivän aihetta sen kummemmin: nämä mehut vain ovat hyviä.

Tämä kuva sen sijaan on kamala.

Noo, jos nyt jotain pientä lisäisin.

Vital-mehuja on toistaiseksi 9 eri makua saatavilla, joista vasemman reunan mustikka-aronia on uusin. Litran purkit maksavat tavallisesti noin 1,29, mutta mehu tuntuu olevan todella usein jonkinlaisessa alennuksessa, jolloin hinta tippuu pyöreään euroon. Tartun tietysti aina tilaisuuteen ja ostan vähintään kuukauden mehut säilöön. Sen lisäksi että Vitalit ovat hyviä, ainutlaatuisen makuisia ja siedettävän hintaisia, sisältävät kaikki maut vitamiineja tai muita hyödyllisiä aineita.

Jos olet sitä koulukuntaa, joka ei suostu maksamaan prosessoidusta tuotteesta joka on lähes pelkkää vettä, saman tuotemerkin alla valmistetaan myös muutamaa erilaista makua tiivisteenä. Tiivisteet ovat myös vitaminoituja ja tulevat tietenkin laimennettuna litrahinnalta tavallista mehua halvemmaksi. Itse en ylipäätään välitä tiivisteistä, koska tuntuu, että valmis mehu on intensiivisestä läträämisestä huolimatta aina joko liian laimeaa tai vahvaa.

Joka tapauksessa, kokeile Vital-mehuja, jotta ne pysyvät markkinoilla mahdollisimman pitkään minunkin nautittavinani. Kiitos.

Posted in: Juomat