Donkey Kong-naamari II

Posted on 10.12.2010

0


Itse asiassa julkaisin tämän artikkelin jo kertaalleen kilpailun tulosten ollessa tuoreita. Poistamisen syynä oli se, että sain vasta tekstin lähetettyäni tietää saavani lohdutuspalkinnon, ja ajattelin sitten odottaa sen saapumista ennen kirjoittamista.

Maskini ei voittanut. Klikkaa tästä nähdäksesi voittajagallerian, johon mahdollisesti lisätään myöhemmin myös muita osallistuneita kuvia.

Yoshi ei osaa seistä ilman että sen takamuksen alle laittaa pienen nitojan.Mitä voin sanoa sen lisäksi että olin väärässä tuumiessani ettei kukaan jaksaisi tehdä kolmiulotteista naamiota? Se, että hävisin kouluikäisille nipistää jollain tyhmällä tavalla vähän, vaikka tiedostin koko ajan sekä panokseni että kilpailun tason.

Toisaalta voittajakuvat ovat mielestäni kaikki hyviä, ja sain tämän satunnaisen kasan lohdutuspalkintoja epävirallisesta neljännestä sijasta.

En oikein käsitä, miksi Donkey Kong -kisasta tuli lohdutuspalkintona kaikkea muuta kuin Donkey Kongia. Lienevät lähettäneet kaapin pohjalta vain jotain, mikä on kyllä aika kiltisti tehty ottaen huomioon, että palkintoja luvattiin vain kolmelle. Olen myös yllättynyt pehmo-Yoshin korkeasta laadusta: se näyttää joltain!

"Classic Donkey Kong Country gameplay!" Saapa nähdä.
Kun pääpalkintona ollut uutuuspeli saapui joka tapauksessa samalla ovenavauksella kuin sälä, ei kai ole oikeutta olla pettynyt. Olisi kai ollut viileää saada kallis konsolipeli parin pahvinpalan hinnalla, vaikka mitään käytännön vaikutusta elämänlaatuuni sillä tuskin olisi ollut. Ehkä joku muu sai itse asiassa palkinnosta enemmän iloa.

Haluan vielä näin projektin päätökseksi kertoa olevani tietoinen siitä, että oikeasti näiden naamaritekstien otsikoissa pitäisi olla välilyönti ennen yhdysviivaa. Valitsin kirjoitusasun sen perusteella, että rekka-auton kokoinen välilyönti luonnosversion otsikossa ei miellyttänyt silmääni – en siis ollut varma oikeasta asusta.

Halusin mainita asian siksi, että olen otsikoinnin ansiosta saanut tietää yllättävän monen hienon kielinatsi-ihmisen vaanivan blogiani. Kiitos siitä. Luulen kyllä, että korjattavaa olisi enemmältikin.

Hurp.En lapsellisuudestani huolimatta totta puhuen hirveästi jaksa innostua pehmoleluista ja avaimenperistä, mutta nintendokrääsän omistaminen on aina kivaa. Olisipa vielä hyllytilaa.