Kurablogi – taas kerran yksi blogi lisää

Posted on 6.9.2010

0


Olen vähän myöhässä joka villityksessä. Varsinainen blogibuumi oli ja lähes menikin ties kuinka kauan sitten jo, ainakin jos ei asu Kiinassa. Tänä päivänä lähinnä mikroblogataan kuudesti päivässä sata merkkiä tai päivitetään omalla nimellä ja kasvoilla olotilaa.

Tarve ilmaista itseäni joka tapauksessa ajoi minut aloittamaan blogin, koska se on tällä hetkellä ehkä kaikista helpoin ja kätevin tapa levittää ajatuksiaan ja projektejaan usealle eri yleisölle ja tuttavapiirille samanaikaisesti. Henkilökohtaisista blogeista on tosin nykyään niin paha ylitarjonta, että en usko omani saavuttavan kummoista suosiota, etenkään kun en hoksannut aloittaa blogaamista ajoissa siviilipalvelukseni aikana. Sivarikertomukset olisivat varmasti kiinnostaneet ainakin niitä, jotka kuumottelevat vasta edessä olevaa palvelustaan ja punnitsevat vaihtoehtoja. Sivarin aikana tuli muutenkin liikuttua aiempaa enemmän ympäriinsä, joten elämäni ei ehkä olisi vaikuttanut aivan niin tylsältä.

Toisaalta blogin kirjoittaminen on hauskaa, vaikka sitä ei juuri kukaan lukisikaan. Käsittelemäni asiat kiinnostavat joka tapauksessa luultavasti eniten itseäni. Vaihtelevan aihepiirin kattavista tuotoksistani saattavat lähinnä kiinnostua erilaiset nuoret ja ikävystyneet komeronörtit, mutta ainakin teen sitä mitä tahdon ja mikä tuntuu hyvältä. Äidit ympäri maailman sanovat että se on tärkeintä.

Täällä on toistaiseksi aika korutonta, mutta lupaan tulevien päivitysten sisältävän kuvia ja toisinaan muunkinlaista mediasisältöä. Aion sisällön osalta tehdä parhaani, jotta blogini ei olisi taas kerran vain yksi blogi lisää. Alaotsikko saa tosin tietynlaisena ennaltaehkäisevänä itseironiana jäädä.

Posted in: Bloginpito